French Press koncepts
FRENCH PRESS (Franču spiede) – kafijas cienītāju klasika – visvieglākais veids, kā pagatavot lielisku kafiju.
Rupja maluma kafija tiek iebērta ūdenī uz 3-4 minūtēm, panākot pilnīgu aromāta un garšas ekstrakciju. Tad kafijas biezumus nospiež trauka dibenā un kafiju salej pa tasēm.
Uz 100 ml ūdeni pievieno 8 – 8,5 g kafijas.
Lai palīdzētu Jums pilnībā izbaudīt mūsu labākās kafijas izcilās īpašības, Jūsu ērtībai Julius Meinl piedāvā FRENCH PRESS konceptuālo risinājumu.
FRENCH PRESS trauku komplekts tiek piedāvāts kopā ar unikālu Julius Meinl kafijas mono šķirņu kolekciju no sešām kafijas reģionu šķirnēm.
Kafija tiek iepakota 250 g elegantās paciņās. „Single region” kolekcijas izveidošanā mēs koncentrējamies uz tiem atsevišķiem reģioniem, kuriem ir īpaši apstākļi kafijas pupiņu augšanai, kas piesātina kafiju ar īpašu aromātu un garšas īpašībām