Premium Brokastu un Banketu koncepts
JAUNS KVALITĀTES STANDARTS
Patlaban vairums viesnīcu piedāvā ļoti zemas kvalitātes brokastu kafiju, jo iepirkuma cena ir galvenais faktors, kas nosaka minēto izvēli.
Tajā pašā laikā, pateicoties labas kvalitātes kafijas pieejamībai (mājās – kapsulu, darbā – moderni automāti, restorānos – espresso kafijas aprīkojums), viesnīcu viesi paliek vairāk zinoši un prasīgi attiecībā uz kafijas kvalitātes līmeni. Tādēļ viņi sagaida no 4 vai 5 zvaigžņu viesnīcām augstu kvalitāti brokastīs gan ēdieniem, gan dzērieniem.
INOVATĪVAIS RISINĀJUMS
Julius Meinl piedāvā inovatīvu risinājumu, kas ļauj izbaudīt dabisku, svaigu, garšīgu un aromātisku kafijas krūzīti katrā brokastu vai banketu laikā.
Kā?
Kafijas pagatavošanas mehānisms ir interaktīvi saistīts ar on demand dzirnaviņām. Tas nodrošina vieglu kafijas daudzuma un pagatavošanas laika programmēšanu. Šis kafijas aprīkojums automātiski pagatavos kafiju un uzturēs vajadzīgo temperatūru.
Divas jaunas premium kafijas šķirnes ir speciāli rādītas Grind On Demind kafijas aprīkojumam.
KAFIJAS ŠĶIRNES
Kafija "Silver Cup"
- Arabika un Robusta
- Kafijas šķirne ar intensīvu aromātu un piesātinātu garšu
- Aromāta nianses atgadinās par svaigi pagatavotu maizi
- Blīva tekstūra un šokolādes pēcgarša
- Reālais enerģijas lādiņš
Kafija "Golden Cup"
- Arabikas kafijas pupiņas
- UTZ sertifikācija
- Bagāts šķirnes maisījums ar delikātu, elegantu aromātu
- Maiga, patīkama, nedaudz saldena garša
- Vidējais blīvums un viegli skabēnas notis veido ideāli harminsku kafijas šķirni
- Pikanta pēcgarša padara katru Golden Cup kafijas tasi par īpašu iedvesmas brīdi
Kafijas aprīkojums
-
- Ātra pagatavošana: 50 l stundā, 6 l par 4 minūtes
- Viegla lietošana: dzēriena kvalitāte nav atkarīga no cilvēciskā faktora
- 20%-30% efektīvāk salīdzinot ar līdzīgas klases kafijas aprīkojumu
- Zemi izdevumi kafijas aprīkojuma akopei uz servisam
- Precīza elektroniskā dozēšana ļauj izmantot visu nepieciešamo kafijas daudzumu
- Speciāli izstrādātas kafijas šķirnes ļauj jūtami pacelt filtrkafijas kvalitāti (testēts "aklo" degustāciju laikā)